Kommande events

Olof Röhlander 25 mars 2021

HITTA DET INRE DRIVET – MOTIVATION 3.0

I Olof Röhlanders inspirerande och roliga digitala föreläsning får vi ta del av den senaste forskningen om vad som skapar verklig, hållbar motivation. Självbestämmandeteorin lägger grunden för hur vi hittar det inre drivet i tider av förändring. Hur skapar vi en miljö som främjar våra grundläggande psykologiska behov, och hur kan var och en av oss hitta det inre drivet? Det får vi veta mer om den 25 mars!

Olof Röhlander är licensierad mental tränare och har i över 15 år jobbat med företag, ledningsgrupper, team och organisationer via inspirerande föredrag och coachning. Han har vunnit sex talarpriser och skrivit fem böcker om ledarskap, personligt engagemang och arbetsglädje. 

Digital föreläsning 13.00 – 14.00 den 25 mars. Länk skickas till den adress du anger i anmälan.

Mats Karlsson 21 april 2021

Kan man hjälpa smärtpatienterna till ökad förståelse och få dem att återta livet som havererat under ”karriären” med långvarig smärta”?

Vanligaste orsaken till besök i primärvården är smärta. Många av dessa patienter beskriver en långvarig smärtproblematik och för en effektfull rehabiliteringen är samverkan och förklaringsmodell till patienten en mycket viktiga delar.

Varför fortgår smärta i en del fall när den initiala skadan, operationen eller såret har läkt? Dr Mats Karlsson har en specialitet inom Allmänmedicin och Algologi samt Examen inom Ortopedisk Medicin. Arbetat som distriktsläkare -91 till -04 och därefter som Smärtläkare. Sedan drygt två år tillbaka medverkar Mats i den kliniska processgruppen smärta i Region Kalmar län bland annat med utbildning i smärtanalys samt teori/praktik i undersökningsteknik av rörelse-stödjeorganen.

Digital föreläsning den 21 april kl. 8.00 – 10.00. Länk skickas till den adress du anger i anmälan.

Till toppen

Få nyheter direkt till din inkorg!