Kommande events

Klas Hallberg 18 maj 2021

Föreläsaren, Författaren, Husfilosofen

Efterfrågan efter Klas föreläsningar är större än någonsin. Under pandemins år föreläser han från sin hemmastudio där han peppar folk att både orka, våga och vilja fortsätta skapa värde och må bra.

Klas vill tillföra energi, perspektiv och förslag kring hur vi ska förhålla oss till en alltmer osäker tillvaro.

Klas Hallberg har föreläst i över tjugo år och är en av Sveriges mest framstående föreläsare. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Föreläsningarna är en blandning av humor och djupaste allvar. Han är sedan många år en av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare, och nyligen rankad som en av världens bästa talare

Digital föreläsning den 18 maj kl. 11.00 – 12.00. Länk skickas till den adress du anger i anmälan.

Erik Bergström 8 juni 2021

”Rädslan för att jag skulle göra bort mig inför människor
tog nästan 15 år av mitt liv.”

Eric driver idag Ångestskolan. Han led i över 15 år av ångestsyndrom innan han kämpade sig fri och tog steget upp som entreprenör för att berätta sin historia. Detta blev starten på företaget som nu hjälpt tusentals människor att kunna förklara de svåra känslorna som gömmer sig på insidan.  

Idag föreläser Eric med en brinnande vilja att berätta hur det är att vara den osynliga personen i gruppen, som finns där någonstans i bakgrunden och vilka konsekvenser det får i livet.

Till toppen

Få nyheter direkt till din inkorg!