Inbjudan Frukostmöte

Vi bjuder in Dig!

Varmt välkommen att delta på vårt frukostmöte!

2019 arbetar vi med visionen Hälsa. Hälsa i den bemärkelsen att vi vill förmedla vikten av att få flera delar i livet att sammanfalla och prioriteras. Livet är komplext och vi vill tillsammans med Er jobba för att få så många delar som möjligt att kännas hälsosamma. Psykisk, fysisk och social hälsa är vad vi kommer jobba med under 2019.

Vi kommer inte att skicka med några pekpinnar, inte en massa gör si eller så utan vi vill gjuta kraft och mod till en förändring i hälsans tecken. Vi kommer att skicka med Mod att förändra. Att göra en förändring kräver Mod, du vet vad du har men inte vad du får, du tar ett kliv ut i något nytt och utmanande. Oavsett om det är en liten eller stor förändring du vill göra krävs det Mod, Beslutsamhet och Tålamod. 

Välkommen på vårt frukostmöte för att ta del av en liten dos inspiration kring GRIT. GRIT kan översättas med just beslutsamhet. GRIT är det som gör att DU lyckas, att du ramlar 7 gånger men reser dig 8. Också kallat Jävlaranamma.

En som varit modigare än modigast och som gjort en förändring som är makalös är Ulrika. Ulrika tog ett beslut som kom att förändra hennes liv på ett radikalt sätt. Hon visade Mod, Beslutsamhet och Tålamod. Välkommen att ta del av Ulrika och hennes resa. En resa som visar på hur viktigt det är med samverkan för hållbarhet. 

Vi vill träffa Dig!

Du som jobbar med handläggning/beslut och som hanterar komplexa ärenden. Du som är politiker, chef eller har annan befattning. Du är otroligt viktig för det goda arbetet som sker. Viktig för oss och för alla individer i behov av samverkan.

Vi hoppas innerligt att vi ses!

Anmäl er på vår hemsida www.samkalmarlan.se

Välkommen!

Joakim & Malin

Till toppen

Få nyheter direkt till din inkorg!